Om Hausken - Hausken Schalldämpfer

Om Hausken

Hausken Lyddemper har spesialisert seg innen lyd- og rekyldemping siden 1992. Siden den gang har vi opparbeidet oss unik erfaring innen lyddemping-teknologi, inspirert av krav fra jegere. Våre produkter i dag er resultatet av over 25 års arbeid, utvikling og lidenskap. Hauskens robuste og effektive baffle-konsept har vært i kontinuerlig utvikling gjennom årene og per idag har vi den beste design-løsning hittil. Våre lyddempere lages i Norge med de høyeste krav til holdbarhet, presisjon, stabilitet og effekt.

Hvorfor Hausken?
Hausken leverer Norsk-produserte lyddempere av høyeste kvalitet, for når du søker skogens, fjellets eller viddas ro. Lyddemping i verdensklasse.

Hausken lyddemper har i mange år fått toppkarakter i uavhengige tester, der kombinasjonen lengde, vekt og effekt har vært i fokus. Jakt-serien gir deg optimale effekt per cm. og per gram. Jakten på den beste lyddemper har ført til utviklingen av Hausken XTRM-systemet, et system som kan fabrikkmonteres eller ettermonteres av børsemaker eller jegeren selv.  XTRM-systemet kan gi inntil 7dB mer effekt. XTRM er enda et steg nærmere stillheten.

Holdbarhet
Hausken Lyddemper er laget i aluminium av høy kvalitet, og hard-eloksering gir en meget slitesterk overflate.

Fleksibelt system
Hausken har utviklet et system der vår standard Jakt-modell kan tilpasses spesiellbehov. Vi har bakkammer i flere lengder og indrediamete. Men den standard Jakt-serien dekker de aller fleste behov. Alle skogens farger – og noen flere.

Hausken har flere flotte farger på lager. Våre lyddempere kan fås i blå, oransje, gul, rosa, rustfritt og grønn.

Kaliber
Hausken leverer dempere i alle kalibre, fra .17 til og med .50. Det er hele 14 forskjellige senterhull-diametre. Vi mener at å levere et kvalitetsprodukt krever at demperen er bygget i henhold til kaliber.

Gjenger
Gjengepartiet er laget i syrefast stål i de fleste dimensjoner, både metriske og UNF/UNEF.